söndag 3 januari 2010

Splash of october swimmers

4 veckor och 2 dagar efter operationen

Hade jag känt till någon bra låt med texten "Don't try this at home" hade det blivit titeln på detta inlägg. För i dag tog jag mitt första bad efter operationen. Jag hade längtat så, men redan när jag skulle kliva i badet insåg jag jag att det inte var en klockren idé. Mitt badkar är stort. Och väldigt högt. Och när jag väl lyckats ta mig över kanten insåg jag att det inte var så enkelt att lägga sig ner. Som tur är är mitt badkar av plast, så det är inte halt, så det gick till sist. Men väl där började jag oroa mig för hur jag skulle komma upp....

Men allt gick bra till sist! Och jag är nu härligt renskrubbad och efteråt lyckades jag för första gången efter operationen nå foten med handen så att jag kunde smörja in den!

2 kommentarer:

  1. Jag får inte böja mer än 90 grader förrän 8/3. Märkligt att det ges så olika förhållningsorder. Lycka till med försäkringskassan.

    SvaraRadera
  2. Fast jag böjer inte mer än 90 grader. Foten kom jag åt genom att ligga på rygg, knät mot taket (höften i 90 grader alltså), foten tryckt mot baken, vinkla foten inåt (utan att vrida höft eller knä), göra en ordentlig situp (ländryggen kvar i underlaget), och då kom jag faktiskt åt foten med höger hand.

    Tack! Jag försökte hela dagen igår. 27 minuters kötid varje gång. Men jag sitter i kön nu, och nu var det "bara" 15 minuters kö så nu väntar jag väl tills de svarar.

    SvaraRadera