måndag 15 mars 2010

It's a terrible love & I'm walking with spiders

3 månader och 1 vecka efter operationen

Bakslag, bakslag, bakslag. Idag var jag hos sjukgymnasten och fick bassning. Jag ska inte alls vila. Jag ska intensifiera min sjukgymnastik. Och jag går inte ett dugg fint. Eller som sjukgymnasten sa: "Ja, jag förstår att du TROR att du går fint, men du tippar fortfarande in med höften för att du är för svag".

Så nu måste jag på något märkligt vis få tid med ännu mer sjukgymnastik, och så måste jag börja gå med krycka igen.

Och jag törs nästan inte erkänna, ens för mig själv, att jag fått ont i armbågen av all kryckgång...

2 kommentarer:

  1. Usch, stackars dig! Hoppas det blir bättre snart. Jag upplever också att det går sämre nu. Har haft ont i höfterna några dagar. Tränat dåligt har jag också gjort.

    SvaraRadera
  2. Trist att läsa hur besvärligt du har det just nu. Jag hoppas verkligen att det är en kort tid bara och att det vänder snart. Jag har själv börjat arbeta igen och det går bra eftersom jag kan gå upp och gå eller sitta vid datorn - men - jag har ont i ljumske och baksida rumpa när jag går. Fortfarande går trappgång växelvis bara ibland. Jag har varit och tränat idag på morgonen med cykel, roddmaskin, step-up och en annan maskin som finns där - bokade tid igen på torsdag - två gånger i veckan får bli riktmärket tills vidare. Jag vill tro att sjukgymnasten har rätt att det kommer att bli bättre och bättre - det var väl sjutton annars. Jag är fortfarande så glad att jag kan sova på nätterna och inte tar värktabletter. Det kan bara bli bättre!/monika

    SvaraRadera