fredag 7 maj 2010

So what? So I conned, I lied, I lied to me too

5 månader efter operationen

Idag var jag på röntgen. Hamnade i samma rum som när jag röntgades två dagar efter operationen. Jag vet sedan tidigare att mitt färgminne inte är att lita på, men jag blev ändå väldigt förvånad över att väggarna var vita, med lite ljus träpanel där man hängde av sig kläder och väska. Jag kommer ihåg rummet som mörkt blålila, i en blank mättad färg. Nu efteråt förstår jag ju att man sällan inreder några rum så, varken på sjukhus eller någon annanstans.

Tre bilder tog sköterskan. Först en rakt framifrån. "Oj, har du en sån i lårbenet, då måste jag ta en ny bild så hela den kommer med." Jo, att den sitter lite längre ner mot knät än den borde, det är ju precis så det känns. Sedan tog hon ytterligare en bild snett underifrån, från insidan.

På måndag kväll har jag tid hos ortopeden.

2 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna för dig idag!/monika

    SvaraRadera
  2. Intressant det där med vad sinnet kommer ihåg, vilka färger, stolar eller möblering. Så är det med tandläkarens rum och min sinnesupplevelse. Det rummet har (alltid) varit vitt men första gången jag kom dit var det mörkgrått. Och inte märkte jag av den fina utsikten heller. Lycka till opree, på måndag.

    SvaraRadera