tisdag 11 september 2012

And when he wakes up in the morning, it takes him time to adjust

Idag hade jag för allra första gången startsmärta i den högra höften. En trist milstolpe.

8 kommentarer:

 1. Det är trist med kroppens förfall! Jag har hunnit träna fyra gånger efter ett alldeles för långt sommaruppehåll (hade halsfluss kring midsommar och sen blev det bara inte). Nu börjar jag känna mig starkare i höfterna igen men det var riktigt dumt att inte träna under sommaren, det har jag fått lida för. Hoppas du håller smärtan under kontroll länge än men när det är dags är det ju, som vi båda vet, inget att fundera på.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det. Och det mest irriterande är ju att den högra höften var väldigt fin när jag opererade den vänstra. Och sen rasar den. Så jag undrar vad som händer om jag opererar den - får jag artros i ett knä då?
  Sedan har man ju fått en överdos av att ha ont, och av att inte kunna göra saker. Så jag är lite "överkänslig" nu. Surar för minsta lilla smärta, som jag säkert lyckades ignorerar när det gällde den högra höften i tio år! Men men. Jag har ingen lust att begränsas av en skrutthöft. Så jag kör på. Är snäll mot höften så gott det går, men slutar inte göra det som är roligt: dansa, träna, gå lååångt med vovvarna! :)

  SvaraRadera
 3. Kul att höra ifrån dig förresten! KRAM!!! :)

  SvaraRadera
 4. Tack, det går riktigt bra! Jag jobbar rätt mycket just nu, så det är lite svårt att hinna träna mer än en eller max två gånger per vecka. Då brukar jag dansa Zumba. Utöver det går jag långa promenader med hundarna. Den här aktivitetsnivån verkar vara perfekt! Jag kan få ont ibland kvällar och nätter, och haltar ibland, men i det stora taget är det rätt så under kontroll.

  Hur mår du själv? Artrosen i din nu opererade höft troddes ju vara svår pga syrebrist vid fall, men hur mår du i dina andra leder nu?

  Kul att höra ifrån dig! Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jo, tack, det går sådär får jag väl säga. Den opererade höften fungerar alldeles utmärkt, men den icke opererade försämras stadigt. Nu börjar jag undvika saker, och får välja vad jag ska göra. Om jag ska zumba, ja då blir det ingen långpromenad med hundarna just den dagen. Och muskelstyrkan försvinner i benet med artroshöften. Jag blir alltmer enbent. Men det känns ändå som om det är en bit kvar tills det är dags för nästa operation. Eller inte. Jag vet helt ärligt inte. Hur är det med dig?

  SvaraRadera
 6. Det är väl dags att börja blogga igen, kanske...

  SvaraRadera