torsdag 26 september 2013

Operationsdatum: 24/10-13

Idag fick jag efter många försök slutligen tag i administratören på kliniken. Och på en minut var ovissheten bytt mot visshet. Mitt andra höftledsbyte kommer att äga rum torsdagen den 24:e oktober.

Jag blev glad men också orolig.

Glad för att det är så snart. Jag tål inte Arcoxian så bra. Den tar bort det mesta av smärtan men jag blir så fruktansvärt trött och matt och orkeslös av den. Och gör jag uppehåll får jag så ont så att jag inte kan sova, och då blir jag trött av sömnbrist. Jag är också glad för att det blir i god tid innan jul så att jag förhoppningsvis kan fira den lite bättre än 2009, tre veckor efter förra operationen.

Men jag är orolig också. Rastlös. Störd. Lite rädd. Hur ska jag hinna fixa allt som måste hinnas med innan? Hur ska jag orka ordna det som måste göras när jag är så trött och orkeslös? Får jag bli sövd? Kommer jag att få en nervskada med samma helvetiska smärta som förra gången? Kommer slutresultatet bli lika bra som den första? Tänk om allt, allt, allt går åt skogen?

5 kommentarer:

 1. Hej, jag känner precis som du, har idag fått reda på min operationsdag som blir den 31 okt, känner mig både glad och nervös. I maj så opererade jag min högra höft och nu dags för den vänstra. Lycka till

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt går bra och att du slipper eländet från förra vändan!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! Ja, jag hoppas på lite mindre elände denna gång, och på samma strålande slutresultat så småningom...

  SvaraRadera
 4. Olika falla ödets lotter. Själv flyger jag till New York just 24/10. Ska hålla tummarna för dig ändå!

  SvaraRadera
 5. Ååh... Ja, jag skulle ju hellre göra det! :)
  Tack snälla!!

  SvaraRadera