fredag 24 februari 2012

And if the elevator tries to bring you down. Go crazy! Punch a higher floor!!

Någon gång ska vara den första för allt.

För några veckor sedan så haltade jag för första gången på grund av min icke opererade, högra höftled.

Och igår kväll kunde jag för första gången inte somna på grund av smärtor. I två timmar låg jag och försökte hitta en ställning där den "friska" höften inte gjorde ont. Jag är envis, men jag fick ge upp och gå och ta en gammal Alvedon Forte från tiden för operationen. Och jag hade inte gjort något speciellt under dagen - det var bara kvällen efter en vanlig dag.

Jag är inte ledsen över detta. Allt känns okej. Mitt liv är just nu så bra på alla möjliga sätt, att jag inte oroar mig eller låter mig nedslås av något så simpelt som en analkande höftledsoperation. Och för övrigt ska jag snart genomgå en annan operation som inte heller rör mig i ryggen. Så allt är bra. Men snart är det dags igen. Att operera en höftled.

3 kommentarer:

 1. Tänker på dig kompis!

  SvaraRadera
 2. Hej du! Länge en jag tittade in nu :) Har blivit lite så att jag glömt att jag har en ny höftled ;) Ser att du oxå fick samma underbara resultat som jag fått. Jag tränar bokstavligen allt..tom. kickboxning har jag testat ;) allt fungerar! Underbart e det. Jag hade ju dock många blodproppar efter op. men nu har det gått över 1 år sen sista, och dom menar att jag kan pusta ut :) Det ända som avslöjar min op är ärret, och muskeln som brast, så det bildades en grop under ärret. Sen har jag inte fått tillbaka ytkänslen kring ärret, men det är inget jag tänker på mera alls.

  Fast precis som dig, så har den "friska" höften börjat kännas av mera. Jag frågade en ortoped hur länge han tror det dröjer tills den är lika dålig som den andra var innan op. Han menade att man kan räkna med ungefär samma utveckling (tidsmässigt) som det var på den andra höften.

  Men vilket jobbigt år det var efter op. Å jag e glad jag hittade din blogg, för den hjälpte mig mycket :) Vi opererades rätt samtidigt, jag någon veka innan dig. Å det var ganska samma process, och samma frågor som dök upp. Den andra höften borde ju gå "smärtfriare"..när an vet vad man kan vänta sig :)
  Lycka till!!

  Kram johanna

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna! Ja det var ett tag sen! Bra egentligen, för när vi mailade som mest var det för att vi behövde det, nu behövs det inte längre! Men jag tänker på dig så fort jag går förbi sådana där stöldlarmbågar när jag går ut ur en affär. Piper de fortfarande på dig på Gina Tricot? :)

  Jag tycker det går i en rasande takt utför med min icke opererade höft. Den andra gick jag ju med i 20 år, så lär det inte bli denna gång. Men precis, nu vet man vad man har att vänta, både du och jag har lärt oss att man nog ska ta det liite lugnare i början, så det kommer säkert gå jättebra!

  KRAM!!!

  SvaraRadera