torsdag 28 januari 2010

I took a trip on a gemini spacecraft

7 veckor och 6 dagar efter operationen

Idag på sjukgymnastiken kunde jag höja belastningen i nästan alla maskiner. Jag övar nu också trappgång genom att kliva upp och ner på en step-up-bräda.

Jag fick också lägga till träning på cross trainern, som jag tycker så mycket om. Den tar på exakt rätt muskler, och med rätt musik i Ipoden så är det direkt njutbart.

3 kommentarer:

  1. jag hittade hit för några veckor sedan och stort tack för att du delar med dig om din upplevelse. jag är 22 år och fick en ny höft den 11/1 - snart tre veckor sedan alltså och jag tror det går bra. jag går ut och går varje dag (fy för halkan) och gör mina små övningar. på måndag tar de bort klammrarna och då hoppas jag att det blir lättare att sitta, nu halvligger jag vid matbordet. jag går mest med en krycka inomhus men ramlar utåt om jag släpper den. har inte ätit nästan några värktabletter men sidan av låret är hårt och utåtbuktande och jag vill inte ens testa att ligga på den sidan. jaa, nu har jag skrivit av mig lite om min upplevelse - jag kmr fortsätta förlja din väg mot klackskor! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det har varit skönt att skriva av sig, och lämna det äppelkäcka därhän. Att operera höften är inte roligt och att få höra andras ärliga historier har gjort att jag fått perspektiv. Nu har det gått över 8 veckor sedan min operation, och nu först börjar jag känna att jag fått rätsida på situationen. Välkommen hit!

    SvaraRadera
  3. Roligt är väl kanske fel ord men det känns bra att ha en cybergemenskap med er andra. Som du säger Opree är det en stor operation vi gått igenom och det gäller att se rehaben i perspektiv av månader. Det är inte så lätt alla gånger.

    SvaraRadera